Recepta de l'arròs al forn de Xàtiva
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES:
·
300 gr. de careta de porc
·
1 maneta de porc
·
1 cua de porc
·
1/2 Kg. de costelles de porc
·
6 pilotes de carn (amb magre, cansalada, clau,
canyella, ous, julivert i pa ratllat) -
·
pebre roig
·
sal
·
safrà
·
1 tomaca natural triturada
·
1 cabeça d'alls
·
6 botifarres
·
2 naps
·
600 gr. d'arròs
·
6 tomaques madures xicotets
·
100 gr. de cigrons
·
6 cl. D'oli d'oliva
ELABORACIÓ:
PER AL CALDO:
1. Trossejar
la cua, la careta i la maneta.
2. Coure
fins que estiga la carn blaneta junt amb els cigrons prèviament remullats.
3. Afegir
les costelles trossejades i els naps
CASSOLA:
1. Sofregir
l'arròs junt amb la tomaca partida per la mitat, alls i pebre roig fins que
estiga translúcid.
2. Passar
a la cassola i incorporar la carn, pilotes, tomaques i botifarres, naps i
cigrons.
3. Afegir
1'25 L. de caldo calent.
4. Enfornar
50 minuts a 190 ºC
BON PROFIT !!
Comentaris