Patè de formatge de cabra i olives
Ingredients:
·
60 grams olives negres sense pinyol
·
125 grams formatge fresc
·
70 grams formatge ruló de cabra
·
Un dent
d'all
·
Timó
·
5 grams oli d'oliva (aprox.)
·
sal.
Elaboració:
1. Esmicola
els dos tipus de formatge
2. Afig
la dent d'all trossejat, el timó, l'oli I sal al gust, tritura fins a obtenir
una crema de formatge.
3. Pica
les olives sense deixar-les fetes puré, que queden trossets xicotets, Pots
fer-ho amb el complement de triturar de la batedora de mà.
4. Mescla
les olives amb la crema de formatge, però no mogues en excés perquè el blanc
del formatge no es tinya molt amb el suc de les olives.
5. Serveix
en un bol el Paté de formatge de cabra i olives i reserva al frigorífic fins al
moment de servir.
Comentaris