Carabassetes a la Niçarda
Ingredients (4 comensals)
- 2 carabassetes grans
- 1 dent d'all
- 150 grams de salsa de tomaca casera
- 30 olives negres (aprox.)
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Julivert
Elaboració:
- Les carabassetes solen tallar-se a rodanxes per a fer aquesta recepta, però nosaltres preferim fer bastonets i que es mantinguen llisos. Així que llava bé les carabassetes, talla els dos extrems i a continuació talla'ls en bastons.
- Posa una cassola baixa o paella àmplia a calfar amb dues cullerades d'oli d'oliva verge extra. Pela la dent d'all i pica'l. Quan l'oli estiga calent incorpora l'all i les carabassetes, salpimenta a gust i deixa uns minuts, fins que comencen a prendre color però sense arribar a ablanir-se.
- Afig la salsa de tomaca i baixa a foc mitjà, cuina uns minuts, la salsa ja està cuinada així que el temps dependrà de si t'agraden les Carabassetes molt cuites o tant sols un poc.
- Abans de retirar-los del foc afig les olives espinyolades i tallades a rodanxes.
- Prova la salsa i la carabasseta per si és necessari rectificar de sal o pebre. Llava i seca bé el julivert I pica'l, reparteix-lo sobre les carabassetes
Bon profit!
Comentaris