divendres, 2 de novembre de 2012

Recepta d'all i oli ( de M Jesús Caballer)

Endevinalla

Din, dilin, drin,
entre cames ho tinc,
quan més ho menege, més lluent ho tinc.
Què és?
 Ingredients
  • Alls segons la quantitat i la picor que voleu que tinga, com a mínim un gra d’all.
  • Oli d’oliva 
  • Ou (rovell), opcional.

Preparació
La preparació és molt sencilla. Primer cal pelar els grans d’all, tallar-los i tirar-los dintre el morter. Afegir-hi un poc de sal per que no rellisquen i picar-ho tot.

Una vegada feta una pasta amb l'all picat, anem afegint un fil d’oli i anem remenant constantment i sense canviar de direcció. Per aconseguir que creixi i no es trie fa falta paciència i experiència.

Per els novells hi altres opcions.
1. Afegir el rovell de l’ou per ajudar a lligar-ho.
2. Utilitzar el batedor elèctric i ou amb el que segur que us en sortiu.