dijous, 10 de novembre de 2011

Pastís d'albergina i formatge





Ingredients:



    2 albergines

    Farina per a arrebossar

    Oli d'oliva

    200 g de tomaca fregida

    8 tallades de formatge per a fondre

    3 ous

    1 got de llet

    150 g de formatge ratllat

    Sal

    Pebre



Per a preparar la recepta de Pastís d'albergines i formatge



Trossejar les albergines a rodanxes i posar-les a remulla amb la llet durant 30 minuts.

Escórrer bé, passar per farina i daurar en una paella amb oli.

Després untar una safata de forn amb mantega o amb oli i col·locar una capa d'albergines, una capa molt fina de tomaca fregida i una altra capa de formatge.

Muntar una altra capa d'albergines, tomaca i formatge i acabar amb les albergines.

Batre els ous amb la llet, sal i pebre i incorporar al pastís.

Posar per damunt formatge ratllat i enfornar durant 20 minuts a 180é C.
Bon profit