dilluns, 28 de novembre de 2011

Crema de bajoqueta amb parmesà i esclatasangs




INGREDIENTS (per a 4 persones)

· 1 lt de caldo de verdura
· 100 ml de llet (millor semidesnatada)
· 500 gr. de bajoqueta
· 100 gr. formatge parmesà ratllat
· 100 gr. d'avellanes
· 1/4 de esclatasangs


PREPARACIÓ:

1. Netejar la bajoqueta i coure-la en el caldo de verdura uns 10 minuts. Colar-la, reservar el caldo i passar-les per aigua freda per a potenciar el color verd
2. Triturar la bajoqueta en la batedora i afegir el caldo de verdura fins a obtindre una crema amb la textura que preferim, passar-la per el xino.
3. Picar las avellanes
4. Dorar els esclatasangs laminats en una paella amb oli d'oliva.
5. Remenar la llet amb el formatge parmesà i calfar-ho.
6. Servir la crema, junt amb la salsa de formatge, les avellanes picades i els "rovellons"