Croquetes de truita de creïlles
Delicioses i
fàcils croquetes, amb el sabor habitual de la truita, servida en mossos...
Ingredients:
4 creïlles,
pelades i tallades en dau
1 ceba, tallada
fina
3 ous batuts
100 ml. Llet
Sal i pebre
Ingredients
per a l'arrebossat:
2 ous batuts
Panko o pa
ratllat gros
Preparació:
Fregir les
creïlles i la ceba a foc mitjà, durant 20 minuts, fins que estiguen tendres.
Salpebrar. Retirar de la paella i mesclar-ho bé amb els ous, la llet. Retirar
en un bol l'oli sobrant.
Calfar un poc
d'oli en la paella i abocar la mescla. Deixar quallar uns 10 minuts, fins que
estiga mig fet. Retirar i triturar.
Disposar la
mescla en una safata, deixar refredar i reservar una nit en la nevera.
Formar
croquetes, arrebossar-les primer en l'ou i després en el panko o pa rellat.
Fregir en oli
fins que estiguen daurades. Servir immediatament.
Suggeriments:
es poden fer les croquetes de la vostra truita de creïlles preferida (amb
pernil, gambes, etc…)
Comentaris