dimarts, 11 d’octubre de 2011

Croquetes de truita de creïlles



Delicioses i fàcils croquetes, amb el sabor habitual de la truita, servida en mossos...

Ingredients:

4 creïlles, pelades i tallades en dau
1 ceba, tallada fina
3 ous batuts
100 ml. Llet
Sal i pebre

Ingredients per a l'arrebossat:

2 ous batuts
Panko o pa ratllat gros

Preparació:

Fregir les creïlles i la ceba a foc mitjà, durant 20 minuts, fins que estiguen tendres. Salpebrar. Retirar de la paella i mesclar-ho bé amb els ous, la llet. Retirar en un bol l'oli sobrant.
Calfar un poc d'oli en la paella i abocar la mescla. Deixar quallar uns 10 minuts, fins que estiga mig fet. Retirar i triturar.
Disposar la mescla en una safata, deixar refredar i reservar una nit en la nevera.
Formar croquetes, arrebossar-les primer en l'ou i després en el panko o pa rellat.
Fregir en oli fins que estiguen daurades. Servir immediatament.

Suggeriments: es poden fer les croquetes de la vostra truita de creïlles preferida (amb pernil, gambes, etc…)