divendres, 22 de febrer de 2013

Lasanya de verdures

 
Ingredients per a 4 persones:

·         1 kg tomaques
·         2 carabassetes
·         1 albergínia
·         1 ceba
·         2 pimentons verds
·         400 g formatge fresc
·         200 g pernil cuit
·         100 g formatge ratllat
·         1 paquet de pasta cuita per a lasanya
·         salsa beixamel
·         oli d'oliva

Elaboració:

1.       Primer tallem en trossets xicotets les carabassetes, l'albergínia, els pimentons verds i la ceba. Posem un doll d'oli en una paella ampla i esperem que es calfe. Després posem les verdures trossejades i Les sofregim lleugerament. Reservem.

2.       A banda tallem el pernil cuit a tires i el formatge fresc en daus i mesclem. En un altre bol trossegem la tomaca I l'adobem amb oli. Posem a precalfar el forn a 180º.

3.       En una safata de forn posem un poc de mantega, una capa de pasta cuita, una altra de sofregit de verdures, una altra capa de pasta. Damunt posem una capa de la mescla de pernil cuit amb el formatge fresc, una altra capa de pasta i damunt la tomaca trossejada. Cobrim amb una capa de pasta.

  1. Finalment cobrim la lasanya amb la salsa beixamel, empolvorem amb formatge ratllat I gratinem en el forn a 180º, fins que vegem que el formatge ratllat està daurat.

1 comentari:

Marta-CuinaDiari ha dit...

Això promet amb el pernilet i el formatge! M'agrada molt! Marta