Nuggets de pollastre
Ingredients (25 unitats
aprox.)
- 250 grams de pit de pollastre
- 75 grams de pa ratllat
- 50 grams d'ametles crues
- 15 grams de llavoretes de sèsam
- 1 xalota
- Pebre negre acabat de moldre
- Comí mòlt
- 25 grams de formatge ratllat (emmental, parmesà…)
- Sal
- 3 ous
- Oli d'oliva.
Elaboració:
- Pots aprofitar el pa dur per a fer l'arrebossat dels nuggets, trosseja-ho i posa'l al got de la picadora i després introdueix les llavoretes de sèsam i l'ametla picada, dóna-li uns colps de turbo perquè és trituren lleugerament i és mesclen be.
- Neteja els pits de pollastre retirant el greix que puguen tenir i trosseja'l, posa'l en la picadora de carn junt amb la xalota trossejada, el pebre negre, el comí, el formatge ratllat i sal, pica la carn al mateix temps que és mescla amb els ingredients que la condimenten.
- Fes porcions amb la carn picada i dóna'ls la forma que desitges, com xicotetes hamburgueses rodones, rectangles…
- Posa en un plat el pa ratllat amb l'ametla i les llavoretess de sèsam i en un altre plat els ous batuts amb un poc de sal. Arrebossa el pollastre passant-ho per l'ou, després pel pa ratllat, una altra vegada per l'ou i de nou pel pa ratllat.
- Posa abundant oli d'oliva a calfar a una temperatura mitjana alta, frig els nuggets de pollastre, donant-los la volta si és necessari perquè és dauren pels dos costats, i retira'ls posant-los sobre paper de cuina absorbent quan estiguen fets.
Comentaris