Espaguetis amb salsa Carbonara
Ingredients (4 comensals)
- 400 grams d'espaguetis
- 100 grams de cansalada
- 4 rovells d'ou
- 40 grams de parmesà
- 40 grams de formatge d'ovella
- Mantega
- Oli d'oliva verge extra
- 1 dent d'all
- Sal
- Pebre negre.
Elaboració:
- Cou la pasta en abundant aigua a la què afegiràs la sal quan entre en ebullició.
- Mentrestant, bat els rovells d'ou en un bol i agrega el formatge reservant un poc per a incorporar-lo en finalitzar el plat, i una mica de sal.
- En una paella amb un poc d'oli, frig la cansalada amb l'all, quan aquest haja desprès la seua aroma, retira-ho.
- Escorre la pasta i afig-li un poc de mantega abans d'incorporar-la a la paella de la cansalada, mescla bé i retira del foc.
- Quan la paella haja perdut un poc de calor, aboca els rovells batuts amb el formatge sobre els espaguetis i mescla amb moviments ràpids perquè no es quallen.
- Serveix de seguida empolvorant el formatge reservat i un poc de pebre negre acabat de moldre.
Comentaris