Tallarins a la Siciliana
• Pasta tallarins 90-100gr/persona
• Oli d'oliva
• 250 grams de tomaques
• 2 albergines
• Tàperes (una cullera sopera )
• Alfàbega
• 2 anxoves sense espines
• Olives negres.
Elaboració:
1. En una olla sofregir les tomaques pelades i picades amb oli d'oliva.
2. Talle les albergines en bandes fines i frija-les a banda.
3. Afegir les albergines a la salsa de tomaca.
4. Triture en un morter les tàperes, un poc d'alfàbega i les anxoves.
5. Afegir aquests últims ingredients a la salsa.
6. Abans de traure del foc, poseu les olives negres.
7. En un altre recipient poseu abundant aigua a bullir amb sal.
8. Afegir els tallarins i coure'ls el temps que aconselle el fabricant en l'envàs.
9. Aboque la salsa damunt de la pasta tallarines i servisca calent.
Comentaris