Melmelada de taronges amb anous
Recepta de naranjasecologicas.com
Ingredients:
No pose
quantitats, perquè així cada un decideix els pots que vol fer.
- Taronges
- Sucre moreno (70% del pes de les taronges ja netes i trossejades).
- Canella en rama.
- Anous pelades i trossejades.
Elaboració:
1.
Llavar
molt bé les taronges
2.
Pelar
intentant que només s'agarre la part taronja eliminant si queda part de blanc
3.
Bullir
la corfa amb aigua fins que estigua un poc blaneta. Es reserva.
4.
Tallar
en daus la taronja i eliminar el blanc i els pinyols.
5.
Escórrer
i pesar junt amb les corfes per a afegir el 70% de sucre i mesclar la taronja
en trossets i les corfes tallades en tires molt fines.
6.
Posar
a bullir amb un poc d'aigua i un tros de canella en rama entre una hora o hora
i mitja removent de tant en tant fins que prenga la consistència desitjada
7.
Afegir
les anous i mesclar bé i llest per a envasar. (no poseu massa anous)
Mentres s’elabora
la melmelada, aprofitar per a esterilitzar els pots i tapadores que usarem
aquesta vegada.
Ja només queda
envasar la melmelada en calent, es tanca i boca per avall fins que es refrede.
Una vegada
fred, es comprova que s'ha fet el buit, s'etiqueta, decora i al rebost.
Comentaris