Pastís d'albergina i formatge
Ingredients:
2 albergines
Farina per a arrebossar
Oli d'oliva
200 g de tomaca fregida
8 tallades de formatge per a fondre
3 ous
1 got de llet
150 g de formatge ratllat
Sal
Pebre
Per a preparar la recepta de Pastís
d'albergines i formatge
Trossejar les albergines a rodanxes i
posar-les a remulla amb la llet durant 30 minuts.
Escórrer bé, passar per farina i daurar en
una paella amb oli.
Després untar una safata de forn amb
mantega o amb oli i col·locar una capa d'albergines, una capa molt fina de
tomaca fregida i una altra capa de formatge.
Muntar una altra capa d'albergines, tomaca
i formatge i acabar amb les albergines.
Batre els ous amb la llet, sal i pebre i incorporar al pastís.
Posar per damunt formatge ratllat i
enfornar durant 20 minuts a 180é C.
Bon profit
Comentaris