Crema de bajoqueta amb parmesà i esclatasangs
INGREDIENTS
(per a 4 persones)
· 1 lt de
caldo de verdura
· 100 ml de
llet (millor semidesnatada)
· 500 gr. de
bajoqueta
· 100 gr.
formatge parmesà ratllat
· 100 gr.
d'avellanes
· 1/4 de
esclatasangs
PREPARACIÓ:
1. Netejar la
bajoqueta i coure-la en el caldo de verdura uns 10 minuts. Colar-la, reservar
el caldo i passar-les per aigua freda per a potenciar el color verd
2. Triturar la
bajoqueta en la batedora i afegir el caldo de verdura fins a obtindre una crema
amb la textura que preferim, passar-la per el xino.
3. Picar las
avellanes
4. Dorar els
esclatasangs laminats en una paella amb oli d'oliva.
5. Remenar la
llet amb el formatge parmesà i calfar-ho.
6. Servir la
crema, junt amb la salsa de formatge, les avellanes picades i els
"rovellons"
Comentaris