dilluns, 28 de gener de 2013

Nius de botifarra dolça





Ingredients (4 comensals)

·         2 botifarres
·         3 porros (només la part blanca)
·         1 c/c de coriandre picat
·         2 pimentons verds
·         1 poma
·         Oli d'oliva verge extra
·         Sal
·         Pebre negre.


Elaboració:

1.       Piquem els porros en tires llargues com si es tractaren d'espaguetis. En una paella, l'anem fent a foc mitjà amb un poc d'oli d'oliva verge extra junt amb el coriandre, fins que estiga quasi transparent. Acabem torrant-lo uns minuts per a què agarre color amb el foc un poc més fort.

2.       Pelem la poma i La trossegem finament. La fregirem en una cullerada d'oli d'oliva i quan estiga quasi feta, li afegim la botifarra esmollada. Ho deixem tot durant uns 5 minuts.

3.       Llavem I tallem els pimentons verds a rodanxes i els farem a la planxa.


Emplatat

A la font on l'anem a servir, formarem els quatre nius amb el porro col·locant-lo de manera que ens quede el centre lliure. Ens podem ajudar d'un cèrcol redó per a donar-li la forma. Disposem la botifarra dins de cada niu i decorem amb el pimentó verd.