Nius de botifarra dolça
Ingredients (4 comensals)
·
2 botifarres
·
3 porros (només la part blanca)
·
1 c/c de coriandre picat
·
2 pimentons verds
·
1 poma
·
Oli d'oliva verge extra
·
Sal
·
Pebre negre.
Elaboració:
1. Piquem
els porros en tires llargues com si es tractaren d'espaguetis. En una paella, l'anem
fent a foc mitjà amb un poc d'oli d'oliva verge extra junt amb el coriandre,
fins que estiga quasi transparent. Acabem torrant-lo uns minuts per a què
agarre color amb el foc un poc més fort.
2.
Pelem la poma i La trossegem finament. La
fregirem en una cullerada d'oli d'oliva i quan estiga quasi feta, li afegim la
botifarra esmollada. Ho deixem
tot durant uns 5 minuts.
3.
Llavem
I tallem els pimentons verds a rodanxes i els farem a la planxa.
Emplatat
A la font on l'anem a servir, formarem els quatre nius
amb el porro col·locant-lo de manera que ens quede el centre lliure. Ens podem
ajudar d'un cèrcol redó per a donar-li la forma. Disposem la botifarra dins de
cada niu i decorem amb el pimentó verd.
Comentaris